Getuigenissen

 • De consultatie was boven mijn verwachtingen. Vooral omdat het allemaal zo duidelijk en specifiek was uitgelegd. Ook fijn dat mijn partner door het gesprek met An wat gemotiveerder werd. Ik ben onder de indruk van An haar deskundigheid, professionaliteit, geduld en kennis. De positieve invloed van de aanpassingen ervaar ik in ons huis. Linda, coach – Hoegaarden.
 • Alles gaat hier heel “smoothly”. In de zaak is het heel druk, …  Zelfs mijn man ziet de link tussen de Feng Shui aanpassingen en de stijging in werk. Ik bekijk de data van je workshops en schrijf me in, overtuigd van de werking van Feng Shui en Bazi! Ingrid, zaakvoerder interieurdesign en meubelen op maat.
 • Sharon_Vandousselaere_an_sterken_baziDe accuraatheid van de BaZi-profielanalyse over wie ik ben, mijn sterktes en valkuilen, wat mijn ideale job is, wie mijn ideale klant is en het concrete advies over hoe ik mijn business best verder kan uitbouwen overtrof mijn verwachtingen. Deze analyse combineert loopbaanbegeleiding met persoonlijke coaching op zo een manier dat je in een paar uur tijd meer weet dan je voor mogelijk houdt. Dit is een van de sterkste dingen die ik in mijn leven al gevolgd heb! Sharon Van Dousselaere – Personal Coach, loopbaanbegeleider, yogateacher – Inner Glow by Tamepa.
 • Even laten weten dat, ondanks nog niet alle items zijn uitgevoerd, er al meer beweging
  zit in ons leven en wonen. Bedankt voor je hulp. Annemie – Roosdaal.
 •  De Feng Shui is een ideaal verlengstuk voor mijn energetisch schoonheidsinstituut. Ook ben ik gevoelig en intuïtief en voelde dat er een paar zaken in huis niet klopten. Alhoewel ik al veel aan mezelf heb gewerkt, vond ik bij momenten weinig rust en vele obstakels. Om iets te bereiken, moest ik heel veel inspanningen doen, zowel op privé als in mijn zaak. In 2016 heeft An bij mij een volledige Feng Shui consultatie gedaan. Het voelde goed en zag mijzelf er in terug. Frappant wat de woning mij wil leren. Het klopt!! Ik startte met de veranderingen in en rond mijn woning en voelde al direct veranderingen, zowel op privé- als op werkvlak. Het ontbrekende stuk in mijn huis werd aangebouwd. Sindsdien voel ik meer rust, werk ik mijn ideeën uit en krijgen ze eindelijk vorm. Daar waar ik vroeger veel ideeën had, maar ze niet durfde aan te pakken. Ik ben heel tevreden over de consultatie. Mijn visie is: investeer in jezelf, daar begint het bij. Dit is mijn visie dat ik graag meegeef. Dus twijfel niet, An is een echte aanrader. Ze legt het zeer mooi uit en werkt vanuit haar hart en ziel. Dank je wel An’. Katrien Deberdt – www.huisanahata.be.

 • No single doubt: Feng Shui works! Sien Wauters.
 • ‘En of dit een aanrader is!! Topinvestering in jezelf met onschatbaar rendement!! Duidelijkheid, puzzelstukken die op zijn plaats vallen, richting, bevestiging, rust en daardoor ruimte en daardoor creativiteit’. Sarah Van Uytsel.
 • ‘Beste An, jij heb bij ons een drietal jaar geleden een studie van ons huis gedaan alvorens we de verbouwingen hebben aangevat. We hebben in de mate van het mogelijke rekening gehouden met jouw advies, en zijn heel blij en gelukkig in ons huis. De meeste mensen ervaren het ook als een ‘rustig’ en ‘gebalanceerd’ huis’.
 • ‘Dankjewel An. De verhuis is verder goed verlopen. En we tafelen volgens onze nieuwe plaatsen, enzovoort. Toevallig of niet, maar we hebben al heel wat winst gemaakt sinds we het fonteintje hebben geplaatst. Er stroomt letterlijk wat binnen via Gert en extra centjes zijn altijd welkom natuurlijk. Hij heeft intussen ook gesolliciteerd voor een nieuwe job en deze behaald. Echt fijn. Heel erg bedankt!’ Groetjes, Joke L. – kinderpsychologe.
 • ‘De week nadat ik het advies had toegepast in mijn bureau (zoals jij had aangeraden), heb ik een super goed aanbod gekregen op professioneel niveau waar ik nu nog altijd de vruchten van pluk. Ik werk er ook nog steeds met heel veel plezier.’ Tanja B., psychotherapeute.
 • Opnieuw willen je bedanken voor het inspirerende BaZi-gesprek. Het bracht helderheid en gaf een nieuwe kijk op onze situatie. Het motiveert ons om ons werk verder te zetten, het verfrist en versterkt. Het gaf ons meer inzicht en overzicht in onze werksituatie en plannen voor de toekomst. Hartelijk dan hiervoor. Tinne Cuyvers en Malic Zilyas, OHM Consultancy.
 • ‘Sinds we het bed verzet hebben en de deur dicht gemaakt hebben, heb ik opmerkelijk meer energie. Vooral de momenten dat mijn batterij helemaal leeg is, zijn verminderd. Ik heb nu bijna altijd het gevoel dat ik nog wat overheb, ook na een dag hard werken. Nog een keer een dikke merci! Heb eindelijk het gevoel dat ik weer vooruit kan met mijn leven’. Els – zaakvoerder decoratiezaak.
 • Sinds de Feng Shui aanpassingen, heeft mijn man geen enkele keer nog hoge bloeddruk gehad. Ik loop zelf momenteel door een woelige periode, maar heb de indruk dat het sinds de aanpassingen wel wat rustiger wordt, en vind ik meer rust in mezelf. Betty – eigenares  schoonheidsinstituut – Haasrode.
 • Fabienne Van den HauteDit geeft kapstokken om op de juiste elan verder te werken op korte en middellange termijn. Mijn zelfkennis is vergroot, de bevestiging van het gebruik van mijn kerntalenten, en het persoonlijk advies op vlak van planning voor het komende jaar zijn de sterke punten en voordelen van deze consultatie.  Als ondernemer kan bevestiging goed doen om verder goed te focussen. Nu heb ik een zeer duidelijke focus.  Je kan alleen winnen mits je je openstelt voor dit vak en de expertise van An! – Fabienne Van den Haute – Mood. Coach.
 • Dag An, er blijft veel veranderen in de goede richting! Op vlak van relaties begint er ook terug stroming te komen. Ik ben je hoe langer hoe meer dankbaar voor je advies. Jouw analyse en aanpassingen die ik deed maken echt een verschil! De missing link om vooruit te komen… Delphine – Gent.
 • Wat frappant is, is dat mijn omzet gestegen is ten opzichte van vorig jaar. Da’s al een goed begin en sinds juni heb ik zelfs een wachtlijst voor de workshops. Katia – Eeklo.
 • Ik durf het bijna niet zeggen, maar ik heb al 3 weken meer energie. Ondanks een heel drukke en vermoeiende periode! Els VH.
 • We hebben al verschillende veranderingen aangebracht die inderdaad voor een betere nachtrust en minder discussies zorgde. Jouw adviezen zijn héél duidelijk en gemakkelijk uitvoerbaar. Christel – Lier.
 • Caroline GeirnaertAn heeft mij stappen doen zetten waarover ik voorheen twijfelde. Deze analyse was boven mijn verwachtingen, ik heb het potentieel in mezelf ontdekt die ik niet doorhad. Dit is een échte aanrader. Het is een meerwaarde, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. An windt er geen doekjes om, is to the point. Een krachtige vrouw met het hart op de juiste plaats! – Caroline Geirnaert – Communicatiepartner & Actieve Directe Creatieve en Integrale Coach – www.devijfklaver.be.
 • Ik wil je speciaal bedanken voor de analyse van mijn appartement. Eén van de redenen waarom mijn pogingen tot verhuizen steeds op niets uitlopen, is omdat ik voel dat ik nog “iets” moet oplossen in dit appartement. Ik heb echter nooit kunnen ontdekken wat. Jouw analyse van mijn appartement heeft mij een aantal van mijn blinde vlekken getoond. Nu zie ik wat ik nog moet doen. Het blijkt dat er nog meer dan één “iets” is die moet opgelost worden. Geen van allen gemakkelijk, maar wel haalbaar. Momenteel zeker haalbaarder dan verhuizen. Dankjewel om me dit inzicht te geven en me verder op weg te zetten in mijn persoonlijke ontwikkeling. Nog vele groeten! – Ann W. – Leuven.
 • Hallo An, na jouw feng shui consultatie ben ik er in gevlogen omdat mijn situatie echt niet meer zo verder kan. Ik ben je eeuwig dankbaar voor je zeer waardevolle analyse en tips. Ik voel dat er stroming komt, beweging. Ik begin anders, ruimer te denken, en cijfer mezelf zo niet meer weg. Mvg,  Nancy.
 • Je hebt geen idee hoe mooi het hier is geworden sinds jou consult! 100% beter ! Magda P. – Hasselt.
 • Dag An, de opkuis is al begonnen en goed gevorderd. We voelen ons beide – ook onze dochter – goed bij de opkuis. De massageruimte is veel opener geworden. Het doet ons weer herleven. Lieve groetjes, Johanna – Beveren-Leie.
 • Binnen hebben we al ons bed verplaatst, met als resultaat dat we al beter slapen. Dus al één goeie verbetering. Beneden hebben we de zithoek verplaatst, alle hoeken recht gemaakt en dat is gewoon super! Iedereen die binnenkomt vind het ook heel goed zo. Brigitte – bloemenzaak – Oostende.
 • Beste An, ook ik heb genoten van de kennismaking met Feng Shui. Ik heb ons bed van richting veranderd en merk nu al een verschil. Julie – apothekeres – Gent.
 • Beste An, ik voelde me toen je weg was een beetje “nieuw”, van een nieuwe start en uitkijkend naar het goede dat komt! En héél gelukkig dat je geweest was, want ik ben ongelooflijk véél te weten gekomen over mezelf, mijn gezin en heb bevestiging gekregen over het gevoel dat ik heb in ons huis. Ik had daarna een beetje spijt dat ik je niet hartelijker had bedankt, ik had je zelfs kunnen omhelzen, zo blij was ik! Fijn weekend, en hartelijke groeten, Karin.
 • Ik vond het een erg interessante ervaring. Inmiddels hebben we al enkele wijzigingen aangebracht ( bureau en eettafel verzet ) en het voelt echt goed. Ook de kinderen reageren positief op de wijzigingen in de woonkamer.
 • Dag An, na jouw bezoek is er veel veranderd. Op werkvlak begint het allemaal te rollen. Gestart met een tweede song te schrijven met een muziekstudio, een vast contract gekregen bij een kledingwinkel, ik ga ook extra muziekles geven voor 1 dag, ben geaccepteerd bij een modellenbureau. Dus qua werk; top! Gezondheid is ok! Vorige maand kreeg ik na een jaar weer mijn maandstonden. De tranen rolden; ik was zo gelukkig. Mijn intuïtie wordt met de dag sterker; ontzettend fijn. Alvast bedankt voor jouw bijdrage op mijn levenspad. Ik ben je heel dankbaar voor alle wijsheid die ik van jou gekregen heb. Veel groeten, Eva Tylleman – Singer- songwriter.
 • Dag An, ik vond de consultatie zeer goed, het was zeker boven mijn verwachtingen. In mijn geval, kon het op geen beter moment zijn, omdat ik van plan was mijn huis opnieuw in te richten. Ik had niet verwacht dat ik eigenlijk een volledig advies zou krijgen voor de inrichting van zowel buiten als binnen de woning. Niet alleen advies over plaatsen van meubilair, zodat de chi beter kan stromen. Maar ook kleuradvies. Ook heel handige tips gekregen voor het maken van schilderijen. Aanvankelijk vond ik de prijs tamelijk hoog, maar na het consult heb ik mijn mening herzien. Je geeft zowel advies over inrichting, kleuren, gezondheid…. Ik zou zeker je diensten aanbevelen aan anderen. Mijn totaalwaardering is 9,5 op 10.
 • Ook bij ons is er veel veranderd na advies van An en het toepassen van feng shui en het word altijd beter en beter.Zalig! Laat de ongelovigen maar spreken over toeval, wij weten beter ondertussen. Anja D.M.
 • Dag An, zoals je ons aanraadde hebben we de boompjes geplant, de nieuwe haag is er en het hout in de hoek van de tuin is opgeruimd en we zijn volop bezig met de verbouwingen.
  En ik durf het bijna niet zeggen, maar de tintelingen in mijn linker schouder zijn verdwenen….  ? Fijne zonnige dag en bedankt voor het advies … Julie – apothekeres – Destelbergen.
 • De aanpassingen zijn allemaal uitgevoerd. Ik merk nu al het verschil: ik ben veel productiever wat mijn werk betreft als ik aan de eettafel zit. Supergevoel… Nogmaals hartelijk bedankt (voor mij ben jij ook één van de “Nobele mensen” die mij helpen). Warme groeten, Delphine.
 • Dag An, bedankt voor de fijne consultatie en de overdosis tips. Ik heb ervan genoten. Inrichting is ondertussen veel veranderd en een goed gevoel. Thx voor de grote hulp en nog een Creatief; Liefdevol; Gelukkig 2015! Grt, Eva.
 • We hebben al heel wat dingen aangepast en voelen echt het verschil. Mijn vermoeidheid is ook al beter, nu de spiegel er hangt en de afsluiting is dichtgemaakt in de tuin. Bedankt! Nathalie – Eeklo.
 • Dag An, hierbij ons verhaal: We verhuizen naar onze nieuwe woning, we zoeken na een lange carriëre van drukke bezigheden de kalmte op. Dat ging grandioos mis. Marc kon niet slapen in onze slaapkamer. Hij had steeds nachtmerries, moest de kerk verzetten, kreeg zijn brood niet uit de oven, zijn auto bleek groter dan de garage te zijn,….ah iedere dag een nieuw probleem. Hij was dan moe overdag, en was niet happy. Hij was bang om te komen slapen. We hebben zelfs 6 maanden in aparte kamers geslapen. Hij sliep in de logeerkamer!!! Stel je voor!!! Dan heb ik de feng shui ontdekt… Hij zei nog tegen vrienden, ze gaat wat raars doen nu, ’t is een bezigheid voor vrouwen in de menopauze, new wave of zo iets. Bon, ik kwam thuis van de workshop Feng Shui die ik bij jou volgde en hij was een en al oor…heb wel twee uren verteld. Hij was in de ban van feng shui!! Een consultatie aan huis heeft veel problemen opgelost. We hebben zelfs een muur in onze slaapkamer gezet, hierdoor een doorgang via een gang naar andere kamers verwijderd. En er ons bed tegen gezet. Nu slaapt Marc goed, staat ’s morgens welgezind op en is nu een happy man. Geen grote problemen meer om de kerk te verzetten. Ah ik zou het van de daken schreeuwen! Feng shui werkt dus echt!!!! We hebben heel veel respect voor jou An en we zijn je eeuwige dankbaarheid verschuldigd. Hoe je het uitlegt op je cursus en tijdens je consultatie. Eenvoudig, natuurlijk, ah gewoon toppie!!! En dan je jaarfengshui, ik mag er niet aan denken dat ik dat niet kan volgen. En bovendien feng shui heeft niets te maken met kikkers of olifanten, en er wordt bij jou ook niets verkocht van “attributen”. Ge moest  eens weten hoe Marc over jou al verteld heeft! Carine Delbaere en Marc Halsberghe – Waregem.
 • Dag An, ik voel dat er al heel wat verandering aan het komen is sinds het feng shui consult. Ik ben je dankbaar en ook mezelf, dat ik dit heb laten doen ;). Zomerse groetjes, Katrien.
 • We hebben exact gedaan wat je had gezegd. En het afgelopen jaar is voor ons het beste jaar geweest op financieel vlak in de 30 jaar dat we zelfstandig zijn! We hebben het nog nooit zo druk en goed gehad, ook financieel is het het eerste jaar dat we echt over hebben! Hartelijk bedankt voor je advies! Marleen V. – Wingene.
 • Dag An, graag had ik u verslag willen geven over onze stand in Basel. We hebben enorm veel succes gehad met de stand en natuurlijk ook de collectie. Martine vroeg me om je hiervan op de hoogte te houden, daar jouw input natuurlijk ook deel uitmaakte van ons succes. Hulchi Belluni – refined jewlry – Antwerpen.
 • Voor de verkoop van onze woning hebben we exact gedaan wat je ons adviseerde. De woning hebben we volledig ingericht volgend de Feng Shui principes, de fontein hebben we op de juiste plaats gezet en de activaties hebben we op de juiste tijdstippen gedaan. De woning stond nog niet volledig op Immoweb en de telefoon begon al te rinkelen. Ondertussen stromen de aanvragen voor een bezichtiging binnen! Dankjewel An! Tot Later, liefs Mich – Waasmunster.
 • Ik heb het heel druk gehad laatste tijd. Het werkt dus. Dank je, Johan.
 • Hallo An, Bedankt voor de uitgebreide consultatie. Heb alles goed ontvangen. Het advies is heel duidelijk en verstaanbaar geschreven, bedankt hiervoor. Tot later, groetjes, Brigitte.
 • Beste An, we hebben in het verleden een consult bij jou gehad en hebben eigenlijk de veranderingen gemerkt nadat we je plan toch wat zijn gaan volgen, zoals verwacht. Wim en An.
 • Beste An, ik heb jouw dossier héél goed ontvangen! WAARVOOR DANK! Met veel zorg gemaakt… Ik heb het al meerdere keer gelezen om het goed tot mij te laten komen. Bij deze dank voor jouw werk! Een warme groet en tot gauw, Anne.
 • Hey An! Feng Shui werkt  daar ben ik nu wel zeker van. En het heeft mijn leven een andere wending gegeven. Een ander inzicht. Meer mogelijkheden. Op de moment gaat het met mijn leven in stijgende lijn. Mijn levenskwaliteit gaat er op vooruit. … Ik wil besluiten met een dikke dank u wel om mijn leven met jouw Feng Shui kennis te willen verrijken en je eindeloos geduld. En ik zal het nooit vergeten:” ’t Is simpel! ”  Dikke knuffel, Gino.
 • Dag An, we zijn verhuisd van slaapkamer sinds augustus omdat deze kamer volgens jouw advies beter was om zwanger te worden. En…. We zijn zwanger! Hoe is toch wel sterk dat het net in de maand augustus is gelukt … Blij dat ik jouw raad heb opgevolgd :-). S.P. – imago  consulente – Gent.
 • Dag An, voor mij was de thuisconsult heel boeiend en verrijkend, maar tegelijkertijd héél confronterend! …hoe voorzichtig jij de dingen ook aanbracht. Het verleden, het heden, alles wat langzaamaan zo gegroeid is, de dingen waarbij ik me heb (moeten) neerleggen, maar die ik graag anders zou zien… Ik wou je dit even meegeven, hoe ver je in het persoonlijke leven binnendringt. Ik had geen idee dat het zo indringend en confronterend zou zijn. De manier waarop je dit deed was voor mij zeer behoedzaam en respectvol. Voorzichtig, maar toch rechtuit. Mijn welgemeende complimenten daarvoor en hartelijk dank!! Hadewych W. – Brasschaat.
 • Thanks for your selecting a good house for us. We feel that the house we live in now is very good. Since we moved in our health is much better. Thanks for your advice! Yan Li – Silk Road Diamonds – Antwerpen.
 • Ik het bed van mijn zoontje verplaatst, en tot nu toe heeft hij geen nare dromen meer! Nicolas – uitbater verfwinkel – Waregem.
 • Dag An, Vooreerst dankjewel voor het “lijvige” rapport van onze feng shui-consultatie. Het is heel concreet en duidelijk samengesteld zodat we ermee aan de slag kunnen. Deze gegevens doen wel wat met een mens! Ik ben vol ongeduld om erin te vliegen! Elke W.
 • Dag An, ik ben gisteren bij mijn acupuncturist geweest en even een babbeltje gedaan met zijn vrouw. Ik vertelde over  feng shui en ze vroeg me vanwaar ik die kennis had. Zij had blijkbaar de basisworkshop bij jou gevolgd! Ze vond jou ook super!
  Goed nieuws: die verkopen van de panden waarover we spraken die niet goed gingen, eindigen vermits deze week onze opdracht als makelaar ten einde liep, zijn toch goed afgelopen: zelfs voor die hoeve vorige week 2 biedingen binnen gekregen, eigenaar heeft ’t grootste bod aanvaard en wij zijn blij, net op de valreep verkocht! De fontein doet zijn werk! Tot ziens, Groetjes, Sylvie – vastgoedmakelaar.
 • Hey An, we hebben het dossier goed ontvangen en waren super onder de indruk! Je hebt het echt heel uitgebreid en goed uitgewerkt, bedankt! We gaan er de keuze van onze kleuren en inrichten heel sterk op baseren! Bedankt voor je consult en het dossier, we zijn heel tevreden!! Groeten, Jef – coach.
 • Dag An, nadat je bent weggegaan ben ik beginnen opruimen dat het geen naam had. Resultaat? Alles lag er veel meer geordend bij en ik heb het schooljaar dan ook heel geordend kunnen beëindigen (met een staande ovatie van de ouders en de kids!). De omheining aan de kant van de tram is al opgetrokken en de kant van de vuilbakken ligt er ook al rustiger bij want we hebben alles verplaatst naar de achterkant van het huis. Ikzelf neem bewust meer tijd voor mezelf en wordt meer een ‘bitch’ wat betreft het delegeren van taken. We hebben een onverwachts aanbod gekregen voor een weekje vakantie en Patrick en ik trekken er dan ook een weekje tussenuit. (Iets dat we al jaren niet meer gedaan hebben…). In de slaapkamer hebben we wel al voor groen beddegoed gezorgd. (En effen, en ja, het geeft een zalig rustig gevoel!). Het enige wat ik jou nog wou vragen is of het een rol speelde dat we een vraag van jou misschien niet zo goed beantwoord hebben. Want jij vroeg ons op een bepaald moment of er in ons huis veel gekibbeld werd. Ik heb daar eens op gelet en het antwoord is toch wel ja hoor, want wij hebben hier allemaal een nogal een zuiders temperament. Voor de rest gaat alles de positieve kant uit. Het resultaat is dat we hier allemaal geconfronteerd worden met het feit dat we meer moeten opkomen voor onszelf en onszelf meer moeten waarderen i.p.v. dit te verwachten van de buitenwereld. Maar het creëert ook nieuwe kansen! Vele groetjes van ons allen. Cathérine – lerares – Wenduine.
 • Dag An, met mijn gezondheid gaat het veel beter. Ik werk terug 3 dagen per week. Dank je.
  Mijn vermoeidheid overheerst niet meer. Een grote verandering sinds het consult! Inge – trainer schoonheidszorg – Limburg.
 • Voor de hoogbegaafde kinder(en) werken de aanpassingen heel goed. De kinderen slapen door en zijn veel rustiger geworden. Extra talenten ontplooien zich spontaan dat wij ons zich afvragen hoe dit komt. Geert R. – Brugge
 • Lieve An, mijn huisje straalt rust uit en het voelt heerlijk. Je zou het niet meer herkennen, maar heb alle veranderingen tot in de puntjes opgevolgd. Duizendmaal dank en altijd welkom. Lutgarde H. – Leuven.
 • Sedert de aanpassingen is de buikpijn van onze oudste zoon verdwenen. Wim V. – Izegem.
 • Feng Shui maakt zaken los, doet evolueren en doet me stilstaan bij wat er rondom mij gebeurt, stof tot nadenken, stof tot bewegen en stof tot opruimen.
 • Feng Shui werkt wel degelijk. We hebben dit gezien bij die 2 huizen die je voor ons hebt “klaargestoomd” voor verkoop. De één stond al een jaar te koop, de ander al anderhalf jaar, zonder succes. Na jouw advies en activaties zijn ze snel verkocht. Dus het werkt echt! Hoe meer je inderdaad weet, hoe beter je het kan toepassen. Sylvie – vastgoedmakelaar.
 • Mijn dochter slaapt terug als een roosje na de aanpassingen in haar slaapkamer. Ze is compleet anders! Sabine A -teniscoach.
 • Dag An, beetje bij beetje zijn we de tips aan het toepassen en eindelijk kunnen we ook weer in ons eigen bed slapen want de kinderkamers zijn intussen ook af en ingericht zoals we besproken hebben. De dingen die we al veranderd hebben voelen heel natuurlijk en goed aan. Ik merk vooral al een verandering in de bureau, we zitten er heel graag om te werken.
 • Dag An, je goede raad heeft al veel in beweging gezet. Onderstaande bericht is daar een voorbeeld van. Samen met een collega start ik een opleiding tot AHA-coach. Meer achtergrond en info is te vinden op de volgende link http://www.ahacoaching.tk. Als je mensen kent aan wie je dit wil doorsturen, ben ik je heel dankbaar. Warme groeten, Beatrijs
 • Hartelijk bedankt voor de boeiende en inspirerende consultatie!
 • Dag An, er blijven steeds mooie dingen op mij af komen 🙂
  De zaak die ik nu wil opstarten is iets helemaal anders dan mijn webshop… Ik mag trainingen gaan geven bij een Instituut voor Aandacht en Mindfulness… !
  Er is duidelijk meer hartsenergie aan het stromen tussen die ene man en mij… heerlijk!  En vooral ook een betere verstandhouding met mijn zoon, wat zeker niet minder belangrijk is. :-). Delphine G. – Gent.
 • Bedankt voor het Feng Shui dossier. Het ziet er heel professioneel uit en de uitleg is heel duidelijk. Heel erg bedankt.
 • Beste An, Feng Shui werkt echt, vandaag hebben we er een mooi staaltje ervan ervaren. Mistoestanden uit het verleden met geld en eigendom zijn door onze familie rechtgezet met een mooie schenking. Ik ben ervan overtuigd dat we dat mede te danken hebben aan jou en je fantastische werk met Feng Shui. Marleen V. – Wingene.
 • We hebben alle aanpassingen uitgevoerd. Mijn dochter slaapt nu goed en mijn zoon heeft geen nare dromen meer sinds de aanpassingen in hun slaapkamer!
 • Het bedplassen van mijn dochter is van dag op dag over na je bezoek en na de aanpassingen in haar kamer! Bedankt!
 • Sinds het bed verplaatst werd van oudste dochter (11 jaar) is ze veel bewuster en voelt ze veel bewuster. Ze voelt veel beter het goede en minder goede aan en kan het ook makkelijk uitdrukken. Ze is veel gevoeliger voor het goede en minder goede voor haar. Ilse – Brugge.
 • Dag An, ik stuur je de foto’s van de” voor en “van onze slaapkamer, en ook nog enkele van de” na” van de living. Aan het raam hebben we dus een tafeltje met 2 zeteltjes bijgeplaatst, en de foto’s op het zuiden gezet. We hebben ook kaarsjes en lichtjes bijgeplaatst. Maar de grootste verandering is toch wel onze slaapkamer!! Amaai!!! Eerst en voor al DUIZENDMAAL DANK voor de gouden tip. We slapen nu met ons hoofd naar het oosten, mijn man slaapt terug goed, we voelen ons prima en de verandering is spectaculair!! Het is prachtig geworden, we zijn heel tevreden. Echte warme groeten van ons beiden. Carine D. – Waregem.
 • Dag An, ik voel mij in elk geval al anders in mijn huis sinds jij hier was. De bureau staat anders en ik vind het super, mijn verkoop van voedingssupplementen die precies in winterslaap zat is vandaag weer in actie gesprongen na het verplaatsen van de kast. Sarah.
 • Ik heb mijn bed verhuisd nu naar de andere kamer zoals je voorstelde en ik moet eerlijk zeggen dat ik veel rustiger slaap. Birgen – Roeselare.
 • Dag An, je kan best zeggen dat er bij mij wat stroming op gang is gekomen sinds de aanpassingen die ik gedaan heb die je me twee weken terug doorgaf, waarvoor dank, oprechte dank. Sinds meer dan een jaar is mijn tweede job gestopt. Er mocht wel dringend een andere job komen, maar vond er geen. Ik heb eind 2011 een zoekertje in een tijdschrift gepubliceerd voor 3 maanden en had naar aanleiding daarvan nog geen enkele reactie gekregen, tot vandaag, twee weken na de Feng Shui activaties…. Ik kreeg vandaag een reactie op die publicatie. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben diezelfde dag nog op sollicitatiegesprek geweest en ik had daar een goed gevoel bij… En ik heb de job! Mijn vloerder die al drie maanden zijn kat stuurde, liet me net weten dat hij morgen, ten laatste maandag komt beginnen aan het terras. Ik ontving ook een telefoontje van de leverancier van de houtafwerking voor de zolder (deze was besteld in januari en dat zou op een tiental dagen geleverd worden, er liep van alles mis en wachtte al vier maanden), en uiteindelijk mag ik morgen de juiste planken afhalen, dan kan de schrijnwerker verder afwerken en kan ik schilderen, de zolder verder inrichten, …. En die éne man belde gisteren na enkele weken nog ’s op, hij doet dat geregeld, maar nu was het wel lang geleden… maar toch stroomt het weer. Stroming op zoveel vlakken! Dat heb ik aan jou te danken, Feng Shui werkt ook bij mij!!! Maar dat wisten we al… Vele lieve groeten, tot binnenkort.
 • Wij hebben al aanpassingen gedaan; Nina’s kamer is geschilderd, groen+wit, zeer mooi, en we mogen zeggen dat ze zeer goed slaapt. Opmerkelijke verbetering. Els D. – Merelbeke.
 • An wat een voelbaar verschil als ik in bed lig. Ik heb helemaal niet meer de drang om met mijn benen hoog opgetrokken te liggen en beeld je in ik heb 8u aan een stuk geslapen. Het voelt gewoon anders. Ik kan bevestigen dat dit inderdaad zo is dat je je benen wegtrekt van de straling. Ik ben je heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel dankbaar voor deze ontstoring. Weet je, voor het eerst deze morgen voelde ik me rustig in mijn hoofd voor mijn altaar. Ik zat precies op de aardstraal. Wat dit allemaal met je doet. Je bent een geschenk uit de hemel. Mijn leven gaat echt de goede kant op. DANK je wel An en als je in de buurt bent, altijd welkom en kunnen we samen een hapje eten. Lieve mens een warme groet. Lut H. – Leuven.
 • Beste An, de jaarcursus Feng Shui 2012 was zeer leerrijk verlopen, met veel inzichten en bruikbare tips. Vooral het laatste punt trok mijn bijzondere aandacht ‘the right time’. Mijn man en ik proberen al geruime tijd de woning van zijn moeder te verkopen. Maar dat lukte maar niet. Toen je tijdens de workshop bij het laatst punt vermelde dat je ‘the right time’ ook kan toepassen voor je huis rapper te verkopen, dacht ik meteen aan het huis van mijn schoonmoeder. We hebben al vele positive ervaringen met Feng Shui, dit moesten we zeker proberen. Maandag 6 februari 9u30 was als ‘juiste tijdstip’ uitgerekend en moesten we bepaalde sectoren in de woning activeren, wat we ook deden, echter pas om 13u30. Groot was echter onze verbazing toen de makelaar van het Immokantoor, die wij ondertussen reeds enkele maanden ingeschakeld hadden voor de verkoop van het huis, ons om 18u30 opbelde. Hij had net een telefoontje gehad van een jongeman die de woning de volgende dag wou bezoeken samen met zijn vriendin. Hij zou om 20u00 komen. Nochtans om 20u00 is het nog donker in de winter. Dat deerde de jongeman niet, hij had de buitenkant van de woning gezien in de namiddag en was onder de indruk. Op dinsdag 7 februari zijn ze komen kijken en ze waren beiden onder de indruk. Omdat ze beiden nog jong zijn, wilden ze het advies nog eens horen van hun ouders. Op zaterdag 11 februari zijn ze samen met hun ouders nog eens gekomen zien. Ook die waren onder de indruk… Er werd meteen een compromis opgemaakt. De verkoop was een feit! An, we zijn blij je in ons leven ontmoet te hebben. Bedankt voor deze tips van positieve energie. We blijven zeker het pad van Feng Shui volgen. Groetjes. Marleen V. – Wingene.
 • Dag An, voila, zoals je ziet hebben we heel wat werk gedaan en jouw suggesties gevolgd. We zijn heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor al je moeite. Veel groetjes.
 • Zelf ben ik er vorige week nog eens grondig door je dossier gegaan, en ben nog steeds heel enthousiast over het resultaat. Dat wou ik je toch nog even laten weten. Groetjes.
 • Eén ding is zeker: ik wil nooit meer wonen in een huis zonder feng shui!! Delphine G. – Gentbrugge.