Business Feng Shui

Enkele BUSINESS KLANTEN

 

HYATT REGENCY HOTEL – Kazachstan
Business Feng Shui advies voor aanpassingen van de inkomhal en het aantrekken van meer hotelgasten.
Advies inrichting indoor shop in het hotel.

SAMSUNG Business Center – Brussel
Advies bij totale inrichting naakt pand van A tot Z (concept, zonering naakte ruimte, bepalen beste werkplekken voor het management en de sales, kantoorinrichting, kleurenkeuze, kiezen kantoormeubilair,…)

ACCENTURE Vilvoorde
Opmaak advies totale herinrichting bestaande kantoorgebouwen: concept, zonering werkruimtes voor de verschillende afdelingen (consultants, sales, CEO, finance, marketing, HR, admin, customer support, etc), lay-out ruimtes, kleuren-en materiaalkeuze, verbeteren werksfeer en focus, optimalisatie werkposities werknemers.

FERRANTI COMPUTER SYSTEMS
Advies herinrichting kantoor CEO. BaZi Business profielanalyse.

SILK ROAD DIAMONDS Antwerpen.
Business Feng Shui voor de inrichting van de kantoren. Begeleiding bij het zoeken van nieuwe kantoren. Persoonlijk adviseur.
http://www.silkroaddiamonds.com

 ONTWERP PANNENKOEKENFABRIEK

 

‘Mega druk op het werk met eindelijk loon naar werken. Cijfers zijn goed tot uitstekend! Bedankt’. Stijn – Pannenkoeken- en wafelfabriek.

 

CORPORATE FENG SHUI PROJECT It-bedrijf

Opmaak advies totale herinrichting bestaande kantoorgebouwen (concept, zonering ruimtes, herbepaling waar de verschillende afdelingen komen, lay-out, kleuren-en materiaalkeuze, verbeteren werksfeer, optimalisatie werkposities werknemers).

(Fotocredits Kinnarps)

DOMINIQUE PERSOONE – THE CHOCOLATE LINE – Brugge
Shock-O-Latier Dominique Persoone en Fabienne De Staerke
Advies bij de renovatie en uitbreiding van de winkel in Brugge.
www.thechocolateline.be

DOMINIQUE PERSOONE – THE CHOCOLATE LINE – Paleis op de Meir – Antwerpen

Shock-O-Latier Dominique Persoone en Fabienne De Staerke
Advies bij de inrichting van de winkel in het Paleis op de Meir in Antwerpen.
www.thechocolateline.be

DOMINIQUE PERSOONE – THE CHOCOLATE LINE FActory – Brugge
Shock-O-Latier Dominique Persoone en Fabienne De Staerke.
Advies bij de inrichting van The Chocolate Line Factory in Brugge.
www.thechocolateline.be

NIEUWBOUW MULTI-BRAND STORE

Deze multi-brandstore van 1650 m2 groot werd volledig ontworpen en gebouwd volgens de regels van Feng Shui waar flow en de Vijf Elementen centraal staan. De buitenkant, de exacte positie van de inkomdeur, de positie van de kassa, de plaats en indeling van de verschillende afdelingen, de pashokjes en de catwalk werden bewust gekozen en ingetekend. De winkel werd verder afgewerkt met kleuren en materialen gebaseerd op de Vijf Elementen om zo een harmonieus en gezellig interieur te creëren. Dit alles rekening houdend met de wensen en de smaak van de klant.

(Fotocredits Wim Boone Photography)

GOMMERS 
Advies bij herinrichting kantoor en showroom (Fotocredits Valerie Clarysse).
www.gommers.be

HULCHI BELLUNI EXQUISITE JEWELRY
Advies bij de inrichting van het hoofdkantoor in Antwerpen.
Advies bij de winkelinrichtingen.
Advies voor de inrichting van de beursstanden in Hong Kong, Zwitserland en Italië.
Persoonlijk adviseur.
www.hulchibelluni.com
Download hier het artikel uit “Tijdloos Wonen”

UITBREIDING EN VERBOUWING MULTI-BRAND STORE

Voor de uitbreiding en de renovatie van deze multi-brandstore werd het nieuwe ontwerp van de winkel volledig gebaseerd op de principes van Feng Shui. Alles in de winkel kreeg een nieuwe plek zoals de kassa, de verschillende afdelingen, de pashokjes, de kidscorner en de koffiehoek. Er werd ook een extra inkomdeur gemaakt. Dit alles om meer flow in de winkel te creëren. De kleuren en materialen van de meubelen, de muren en de vloer werden gekozen op basis van de Vijf Elementen om zo een harmonieus en gezellig interieur te creëren. Dit alles rekening houdend met de wensen en de smaak van de klant.

VOORONTWERP NIEUWE JUWELIERSWINKEL

OPTIMALISATIE EN KLEINE VERBOUWING MULTI-BRAND STORE

De klant winde Feng Shui advies in om meer flow in de winkel en in de verkoop te krijgen. De bestaande deur werd van positie veranderd, er werd een extra inkomdeur voorzien, de kassa, de heren-, dames- en kidscollectie kregen een andere plek. Verder werd de winkel opgefrist met de juiste kleuren gebaseerd op de Vijf Elementen. De omzet steeg  aanzienlijk na de veranderingswerken.

ADVIES INRICHTING KANTOREN EN VERGADERRUIMTES IN BRUSSEL

 

Wat is de beste plek voor de CEO voor meer leiderschap? Wat zijn de meest productieve ruimtes voor de medewerkers afhankelijk van hun functie (sales, projectmanagement, administratie, marketing)? Waar komt best de coffeecorner en de informele vergaderruimte? Hoe worden de ruimtes het beste ingericht voor meer concentratie en focus? Met deze aspecten, alsook met de wensen van de klant werd rekening gehouden bij het bepalen van de locatie en de lay-out van de ruimtes.

PRAKTIJKRUIMTES