Eén derde van ons leven brengen we in onze slaapkamer door. Het is één van de belangrijkste, zo niet dé belangrijkste kamer in ons huis. Het is een plaats om tot jezelf te komen, om bij elkaar te komen, om rust te vinden. Iedereen weet dat een goede nachtrust cruciaal is om fit en energiek de dag te starten, om productief te werken, om je gezondheid te ondersteunen en om je goed in je vel te voelen.

Toch kampt één op drie Belgen met slaapproblemen en leidt 15% van de Belgen aan slapeloosheid. En dat blijft almaar groeien. De oorzaken hiervan zijn heel gevarieerd: een druk leven, stress op het werk of in je relatie, een huilende baby, een snurkende partner, gezondheidsklachten, piekeren, werken voor het slapengaan, ’s avonds zwaar eten, te veel alcohol, niet op een vast tijdstip gaan slapen, te laat online zijn, en ga zo maar even door.

Maar wat als deze oorzaken op jou niet van toepassing zijn en je toch niet tot rust komt in je slaapkamer en minder goed slaapt?

Heb je er al bij stil gestaan dat de ruimte waar je slaapt, de positie van je bed en de inrichting al 10 à 20% invloed heeft op jouw slaapkwaliteit? In een goed ingerichte slaapkamer kom je sneller tot rust, val je makkelijker in slaap en kom je meer uitgerust wakker. De regels van Feng Shui kunnen je helpen om van je slaapkamer een oase van rust en ontspanning te maken.

Wil je van je slaapkamer een oase van rust maken?
Dan is deze workshop voor jou!

 

Wat ga je leren?

 • Welke bed opstellingen bevorderen je slaapkwaliteit?
 • Waarom is slapen met je hoofd naar het noorden een mythe? Wat is dan wel de beste richting om naar te slapen?
 • Tien slaapkamer-taboes en hoe je ze makkelijk kan oplossen.
 • Tips & trics om van je slaapkamer een oase van rust te maken.
 • Bonustips om sneller tot rust te komen.

Je werkt hierbij met je eigen grondplan. Je gaat naar huis met een Feng Shui checklist voor je slaapkamer. We werken met een kleine groep zodat er ruimte is voor persoonlijke vragen.

 

Door wie?

ansterken_fengshui_2019Door An Sterken.

Sinds 2006 geeft An persoonlijke consulting aan ondernemers en bedrijven die meer flow in hun business, home-office, werkplek en leven willen ervaren. Daarnaast organiseert ze zowel offline als online trainingen voor particulieren en ondernemers die meer uit hun professionele en persoonlijke leven willen leren halen. Zo krijgen ze meer inzicht in hun woon- en/of werkomgeving, hun persoonlijkheid en de timing waarop ze zakendoen, zodat ze succesvoller en met meer balans hun doelen kunnen realiseren.

Hiervoor gebruikt ze de kennis van klassieke Feng Shui, profielanalyse (BaZi – Four Pillars), datumselectie en Qi Men Dun Jia (The Art of War) die ze haalde in de landen van oorsprong: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China en Indië, alsook in de USA en de UK. Ze wordt hiermee aanzien als één van de hoogstopgeleide personen in Europa in haar vakgebied. Klik hier voor haar curriculum.

Wanneer?

Op zaterdag 6 april 2019 van 10u tot 12u30.
Je bent welkom vanaf 9u30.

 

Waar?

In de woonwinkel VIDA Design – De Munt 2 – 8800 Roeselare.
(Parkeren kan je makkelijk doen in de parking De Munt (Parking De Munt Roeselare). Inrijden via Henri Horriestraat 29).

 

Jouw investering?

Jouw investering voor deze workshop bedraagt 65 euro.
Hierin zit inbegrepen:

 • Een handige Feng Shui checklist voor je slaapkamer.
 • Koffie en water.
 • 21% btw

 

Last-minute promo: 54,99 euro ipv. 65 euro indien je je inschrijft voor zondag 31 maart 2019.

 

 • Heb je zin om je slaapkamer onder de loep te nemen?
 • Wil je van je slaapkamer een oase van rust maken?
 • Wil je er graag bij zijn?

Klik dan hieronder om je meteen in te schrijven. (PS: Er is plaats voor maximum 15 personen. Wacht dus niet te lang om je in te schrijven!)

Ja, ik schrijf me in!

Wat breng je mee?