Wat is Feng Shui?

Heb je ook al gemerkt dat de ene ruimte goed aanvoelt en de ander totaal niet?
Goede Feng Shui zie je niet, maar je voelt het wel als je ergens binnenkomt. Dat onze leef- en werkomgeving een grote invloed heeft op ons, herkent iedereen wel uit eigen ervaring. Zo voelt het ene huis, winkel, kantoor of restaurant goed aan en wekt het andere grote weerstand.

Waar je woont en werkt, speelt een belangrijke rol in het succes en de kwaliteit van je leven.

Wist je dat Feng Shui 33% invloed heeft op hoe je je voelt, op je geluk, succes en levenskwaliteit? De kwaliteit van de energie van elke ruimte kan worden verbeterd met Feng Shui.

Tijdens een Feng Shui consultatie krijg je praktische oplossingen om meer stroming in je leven te creëren, meer steun in al wat je doet, meer levenskwaliteit en meer energie.

Wil je dat je leven gemakkelijker wordt? Overweeg je om te bouwen of te verbouwen? Of wil je meer rust en harmonie in je leven?

Wat kan Feng Shui voor jou brengen?

Meer geluk en succes in je leven.
Meer harmonie in je gezin en op de werkvloer.
Het maakt van je huis en werkplek een krachtplek, een plek waar je kan opladen, een plek van inspiratie.
Het brengt meer stroming in je leven daar waar het nu wat vast zit.
Het geeft je steun en energie bij alles wat je onderneemt.
Je krijgt meer balans en rust, om van daaruit meer te creëren.

Meer steun bij al wat je doet

Al meer dan 3000 jaar wordt in het Oosten gebruik gemaakt van de regels van Feng Shui om zo de meest harmonieuze en tot succes en welslagen leidende omgeving te creëren. Centraal bij Feng Shui staat de creatie van een woon- en werkomgeving die ondersteunt en versterkt. Het toepassen van Feng Shui zorgt voor een weliswaar onbewust waargenomen maar reëel gevoel van harmonie en geeft je meer steun en succes in alles wat je doet.
“Wist je dat in Hong Kong geen enkel bedrijfsgebouw wordt gebouwd zonder dat er een Feng Shui Meester bij het ganse project betrokken wordt?”

Meer balans, succes en resultaten

Een inspirerende, harmonieuze en gezonde omgeving draagt bij tot meer harmonie, balans, een betere gezondheid, meer succes en meer financiële stroming. Tegenwoordig ontdekken ook steeds meer mensen uit de Westerse samenleving Feng Shui als één van de essentiële bouwstenen om de gezondheid en de sfeer thuis positief te beïnvloeden. Het toepassen van Feng Shui zorgt voor een weliswaar onbewust waargenomen maar reëel gevoel van harmonie en balans in uw woon -en werkomgeving.
“Wist je dat de geavanceerde Feng Shui niet enkel voor meer harmonie en balans zorgt, maar je ook kan helpen bij het bereiken van je doelen en meer succes?”

Niet enkel je interieur, maar ook buiten!

Bij het horen van de naam feng shui denken de meeste mensen enkel aan het inrichten en het decoreren van woon- en werkruimtes. Minder bekend is dat in de traditionele klassieke Feng Shui de buitenkant van de woning voor 70% het geluk binnenin bepaalt.  Buiten is dus belangrijker dan binnen!
Met de buitenkant bedoelen we niet de kleur van je voorgevel, maar wel de aan- of afwezigheid van buurgebouwen, pylonen, gsm-masten of andere vormen van Sha Chi, de aanwezigheid van water (vijver, een meer, een kanaal, rivieren, een zwembad), de manier waarop de straten naar je huis toe lopen, de vorm van je huis, de energieflow naar je huis toe, de windrichting waarnaar je huis is gericht, etc…  Tijdens een Feng Shui consultatie wordt dan ook eerst de omgeving geanalyseerd en waar mogelijk gecorrigeerd. Dan pas gaan we over tot de analyse binnenshuis.
“Wist je dat je in Maleisië makkelijk 10.000 euro betaalt voor een Feng Shui consultatie?”

Herbeluister hier het interview op Radio 2 bij ‘De Madammen’ over Feng Shui (uitzending van 11 september 2014)

Beluister deel 1 (5:22)
Beluister deel 2 (5:01)

Wat is Feng Shui?

Lees verder

Wanneer?

Lees verder

Hoe werkt het?

Lees verder