VIP Business Consultatie voor ondernemers

Dit is een combinatie van een Home Office consultatie samen met een Business BaZi Advies.

Integreer BAZi-profielanalyse en Feng Shui in jouw businessmodel om meer succesvol te zijn, betere resultaten te halen met minder inspanningen en meer voldoening te halen uit wat je écht graag doet.

Wat mag je verwachten van een VIP Business Consultatie?

Je krijgt een uitgebreide BaZi Business Analyse:

  • Wie ben je, waar liggen jouw natuurtalenten, waarop kan je je focussen en wat zijn mogelijke valkuilen op businessvlak. Hoe beter je weet wie je bent en waar jouw kwaliteiten liggen, hoe meer je je hierop kan focussen. Hierdoor wordt je meer succesvol en haal je meer voldoening uit je werk.

  • Je krijgt eveneens een analyse van de invloed van de jaarlijkse energie op jou en op jouw bedrijf. Waar liggen voor jou dit jaar de opportuniteiten en kansen? Waarop kan je je focussen? Hoe kan je anticiperen op mogelijke uitdagingen het komende jaar?

  • Je krijgt eveneens een time-line voor een jaar waarop je je business activiteiten kan afstemmen (welke maanden zijn goed om te zaaien, te oogsten, te schrijven, vakantie te nemen, te werken aan je bedrijf, voor onderzoek, …).

  • De BaZi Business Analyse wordt digitaal opgenomen en nadien naar jou gemaild. Je kan de info dus her beluisteren waar en wanneer je het wenst. Je krijgt ook een kort overzicht van jouw kernkwaliteiten.

Je krijgt een Feng Shui consultatie voor je volledige woning en home-office:

  • Na de BaZi Business Profielanalyse bekijken we je woning en home-office vanuit Feng Shui oogpunt. Wat zijn de goede aspecten, waarin word je ondersteunt, wat zijn de aandachtspunten, waarin kan je extra ondersteuning en flow gebruiken?

  • We bekijken hierbij de volledige woning en de omgeving. Je krijgt dus een volledige Feng Shui consultatie voor je woning en home-office. Een ondersteunende woon- en werkomgeving is essentieel om meer flow, succes en voldoening te halen uit je werk.

  • Je krijgt concreet advies over hoe je jouw huis en home-office optimaal kan inrichten om meer geconcentreerd en productiever te werken.

  • We stemmen de Feng Shui af op de doelen die je wenst te ondersteunen (meer klanten, meer concentratie en focus, meer financiële flow, meer status en erkenning, meer mensen die je ondersteunen, etc)..

Voor wie?

Een VIP business consultatie is ideaal voor elke ondernemer, trainer of coach die van thuis uit werkt.

 

Door wie?

Door An Sterken.

 

Wat is uw investering voor een VIP Business Consultatie?

Uw investering in een VIP Business Consultatie is afhankelijk van verschillende factoren zoals grootte van de woning. Wij bespreken graag met u uw wensen en de mogelijkheden en maken graag een offerte op maat.

 

Wens je ook een persoonlijke VIP Business Consultatie?

Klik dan hieronder op de link met het juiste aantal slaapkamers dat je huis telt. Vul het formulier in en we maken graag een offerte op maat.

 

KMO-PortefeuilleVoor sommige Vlaamse ondernemers is een deel van deze investering terug betaalbaar met de KMO portefeuille. Klik hier om na te gaan of jouw onderneming hiervoor in aanmerking komt. Erkenningsnummer An Sterken: DV.A220518.