BaZi Profiel Analyse voor jouw team en (toekomstige) medewerkers.

 

BaZi is een Oosters profilering systeem dat jouw en jou medewerkers hun persoonlijkheid toont, welke job er het beste bij jou/hen past en jouw/hun natuurlijke talenten en valkuilen meteen weergeeft.

Hoe meer je iets doet met jouw unieke, natuurlijke talenten, hoe makkelijker je resultaten bereikt en hoe meer voldoening je haalt uit wat je doet. Het voelt niet meer aan als ‘werken’.

 

Wat is het verschil tussen een BaZi-profielanalyse en de andere profilering systemen?

BaZi is vergelijkbaar met de andere profileringssystemen zoals DISC, Myerr, e.a. Net zoals in deze testen, haal je uit een BaZi-profielanalyse een accurate beschrijving van het karakter en wat de meest geschikte job of functie is voor iemand.

Wat zijn de voordelen van een BaZi-profielanalyse ten opzichte van andere profilering systemen? 

 • Je hoeft geen urenlange testen af te leggen of ellenlange vragenlijsten in te vullen om dezelfde resultaten te concluderen.
  Je bespaart dus tijd en geld.
 • De persoon die geanalyseerd wordt, dient geen vragen te beantwoorden of testen in te vullen, waardoor manipulatie van de vragen uitgesloten is. We maken een profielanalyse op a.d.h.v. de geboortegegevens van de persoon.
 • Je hoeft niet verschillende keren samen te komen om de resultaten van een analyse te bespreken. Eén gesprek van een 30 à 45 minuten volstaat om het profiel van iemand te bespreken. Je bespaart dus opnieuw tijd en geld.
 • Het helpt je om snel beslissingen te maken of je al dan niet iemand nieuws in je team aanneemt. Je bespaart dus opnieuw tijd en geld.
 • Een klassieke profielanalyse toont je enkel een momentopname. Een BaZi-profielanalyse toont je niet enkel een momentopname van de persoon, maar ook hoe de persoon kan evolueren naar de toekomst toe, welke talenten hij/zij nog verder zal ontplooien. Wat zou dit voor jou als manager kunnen betekenen?

Na een BaZi-profielanalyse weet je:

 • Hoe je de persoon het beste coacht of aanstuurt (niet iedereen houdt van dezelfde aanpak).
 • Welke functie er het beste bij jou en/of je (toekomstige) medewerkers past. De juiste persoon op de juiste plaats geeft immers meer voldoening en betere resultaten.
 • Of het matcht tussen jou en je (toekomstige) medewerker.
 • Hoe je de communicatie en relatie kan verbeteren tussen jou en jouw medewerkers.
 • Op welke vlakken de (toekomstige) medewerker aanvullend is op jou en/of op de andere medewerkers.
 • Hoe jouw (toekomstige) medewerker in elkaar zit, wat je wel en niet mag verwachten van deze persoon. Hierdoor verbetert de samenwerking, de communicatie, het wederzijds respect, de voldoening en de prestaties.

Door wie?an-sterken-feng-shui-and-more

Door An Sterken, Feng Shui & BaZi-expert.
An startte in 2006 haar eigen adviesbureau op met als doel meer bewustzijn, balans, stroming, succes en voldoening in het leven van haar klanten te creëren. Hiervoor gebruikt ze de kennis van klassieke Feng Shui, profielanalyse (BaZi – Four Pillars), datumselectie en Qi Men Dun Jia (The Art of War). Deze kennis haalde ze in de landen van oorsprong op het hoogste niveau: Maleisië, Taiwan, Hongkong, China, Indië, UK en USA. Hiermee wordt ze aanzien als één van de hoogst opgeleide personen in dit vakgebied in Europa.

Wat is jouw investering voor een BaZi Profiel Analyse?

De investering in een BaZi-profielanalyse is afhankelijk van het aantal profielen dat u wenst te analyseren.

Vul uw contactgegevens en het aantal personen waarvoor u graag een profielanalyse wenst in op de contactpagina en we maken graag een offerte op maat.

KMO-P_logo_kleinEen profielanalyse komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille voor adviezen vanaf 500 euro. Klik hier om na te gaan of jouw onderneming hiervoor in aanmerking komt. Erkenningsnummer An Sterken: DV.A220518.