Business Solutions

 

  • Wist je dat een goed ingerichte werkplek meedraagt aan een betere concentratie, je beter voelen tijdens het werken, betere werkprestaties en dus ook betere resultaten?
  • Heb je al gemerkt dat je van die handelspanden hebt waar iedereen die er een zaak in begint, steeds failliet gaat? Heb je al stil gestaan hoe dit toch zou kunnen komen?
  • Waarom blijven sommige ondernemers succesvol, ook in tijden van crisis?
  • Wist je dat Feng Shui niet enkel zijn voordelen heeft voor de bewoners, maar ook voor de investeerders en de projectontwikkelaars ?

De eigen inspanningen, de ervaring en capaciteiten, de werklust, de motivatie, het doorzettingsvermogen, enz. zijn verschillende aspecten die het succes van de onderneming bepalen.

Jouw persoonlijk profiel of blueprint, de juiste timing, de keuze van locatie, de omgevingsfactoren en de inrichting van de gebouwen zijn andere aspecten die hierop evenzeer invloed uitoefenen.

Sinds mensenheugenis wordt in het Oosten gebruik gemaakt van de kennis van BaZi (profielanalyse), Feng Shui, datumselectie en Qi Men Dun Jia bij het bepalen en ondersteunen van business strategieën, focuspunten en werkplekken die leiden tot meer flow, succes en voldoening.

 

Wil je graag advies voor jouw zaak of bedrijf?

Bekijk hieronder hoe we jou hiermee kunnen helpen. 

Ondernemer met een
Home-Office?

Lees verder

Manager of zaakvoerder?

Lees verder

Corporate Feng Shui

Lees verder

Projectontwikkelaar?

Lees verder