Business Solutions

De eigen inspanningen, de ervaring en capaciteiten, de werklust, de motivatie, het doorzettingsvermogen, enz. zijn verschillende aspecten die het succes van de onderneming bepalen.

Jouw persoonlijk profiel of blueprint, de juiste timing, de keuze van locatie, de omgevingsfactoren en de inrichting van de gebouwen zijn andere aspecten die hierop evenzeer invloed uitoefenen.

Sinds mensenheugenis wordt in het Oosten gebruik gemaakt van de kennis van BaZi (profielanalyse), Feng Shui, datumselectie en Qi Men Dun Jia bij het bepalen en ondersteunen van business strategieën, focuspunten en werkplekken die leiden tot meer flow, succes en voldoening.

  • Wist je dat een goed ingerichte werkplek meedraagt aan een betere concentratie, je beter voelen tijdens het werken, betere werkprestaties en dus ook betere resultaten?
  • Heb je al gemerkt dat je van die handelspanden hebt waar iedereen die er een zaak in begint, steeds failliet gaat? Heb je al stil gestaan hoe dit toch zou kunnen komen?
  • Waarom blijven sommige ondernemers succesvol, ook in tijden van crisis?
  • Wist je dat Feng Shui niet enkel zijn voordelen heeft voor de bewoners, maar ook voor de investeerders en de projectontwikkelaars?

Wil je graag advies voor jouw eigen bedrijf of voor het bedrijf waarvoor je werkt? Bekijk hieronder hoe we jou hiermee kunnen helpen.

Ben je ondernemer?

Klik hier

Ben je een leidinggevende in een bedrijf?

Klik hier

Klik hier voor enkele business referenties

  • Ben je van plan om een winkel of een fabriek te (ver)bouwen?
  • Ben je projectontwikkelaar?
  • Of zit je met een andere vraag?

Stel hieronder jouw vraag en we nemen snel contact met je op.

Naam*

Voornaam*

Email*

Telefoon*

Volledig adres

Uw bericht*

 Ik ga akkoord met het privacy beleid.