Online workshop Life-coaching – karakteranalyse (BaZi – 4 Pillars) – Module 2.

Ontdek je talent!

 • Wat zijn jouw natuurtalenten?
 • Heb jij het potentieel om meer weelde te genereren?
 • Waarop kan je je focussen om meer voldoening en succes uit je job te halen?
 • Ben je geboren voor het ondernemerschap?
 • Hoe zit het met je relaties?
 • Hoe haal je het maximum uit de komende jaren?

Deze workshop is een vervolg op de online workshop Life-coaching – karakteranalyse Module 1!

Wat is BaZi?

 • BaZi is een Oosterse methode van profielanalyse die je een beter inzicht geeft in wie je bent, toont wat je natuurlijke talenten zijn, wat je sterktes en valkuilen (blinde vlekken) zijn en hoe je deze dus optimaal kunt benutten om verder te groeien in al wat je doet en om positieve veranderingen toe te laten in je leven.
 • Iedereen evolueert, sommige jaren ben je succesvol, gelukkig en loopt alles van een leien dakje. Andere jaren loopt het minder vlot. Met BaZi (ofte Chinese astrologie) zie je in welke levensfase je nu zit, en dus wat je groeipotentieel en uitdagingen zijn in deze fase.
 • BaZi geeft inzicht en oplossingen om te groeien op elk levensgebied.
 • Eens je weet WIE je bent, en WAT je kan doen, kan je concrete ACTIES ondernemen om te groeien op alle vlak waardoor je niet enkel succesvoller wordt, maar vooral ook gelukkiger voelt! Naast het goed inrichten van een ondersteunende omgeving, is BaZi dus een perfecte aanvulling en ‘the missing link’ op Feng Shui! 

 

‘Je krijgt meer duidelijkheid bij twijfels. Je weet waarop je je focus het beste legt om rust te krijgen of om net meer energie te krijgen en om je goed te voelen‘. Sarah Van Uytsel.

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

 • Waar liggen jouw natuurtalenten?
 • Ben je geboren om voor groepen te gaan staan of om net meer op de acthergrond te werken? Ben je eerder een analyst, een creatieve duizendpoot, een trainer, schrijver, ideeëngenerator, teamplayer, leidinggevende, innovatief, iemand die structuur in chaos kan brengen? Is voor jou kennis kracht? Misschien herken je jezelf wel in vele van deze talenten. Maar waar ligt jouw grootste talent? Hoe meer je je hierop focust, hoe meer voldoening en vooruitgang je krijgt in je job.
 • Wat zijn je blinde vlekken en valkuilen die een rem kunnen vormen op je groei?
 • Wat is jouw drijfveer bij alles wat je doet?
 • Welke elementen zijn belangrijk wanneer je wil gaan ondernemen?
 • Hoe kan je jouw flow volgen zodat je meer voldoening haalt uit alles wat je doet?
 • Hoe zit het met je relatiegeluk? Welke kwaliteiten verlang je van je partner? Wat mag je wel en niet verwachten van je partner?
 • Wat is de invloed van je gelukspilaar en de jaarenergie? Hoe haal je het maximum uit beiden?
 • Welke thema’s worden belangrijker de komende jaren? Ligt de focus meer op vooruitgang, groei, zelfontwikkeling, carrière, meer doe-kracht, meer uitvoeren, meer zichtbaarheid, meer populariteit? Krijg je meer stabiliteit in je leven? Of ligt de focus meer op je familiaal leven, kinderen, sociaal leven?
 • Welke jaren krijg je meer opportuniteiten en kansen op carrière- en financieel vlak?
 • Waarop kan je je focussen om meer in flow te zijn met jouw eigen energie en het dus gemakkelijker wordt?
 • Welke jaren kunnen meer uitdagend zijn en hoe anticipeer je erop om er toch het maximum uit te halen?
 • Waarom heb je het gevoel dat wat je de afgelopen jaren hebt gedaan goed was, maar dat het tijd is voor iets anders maar je weet niet wat? Je weet heel goed wat je niet meer wil, maar wat je wel wil is (nog) niet duidelijk. Het is allemaal nogal onduidelijk en je wordt er onrustig van. Hoe komt dit, wat kan je eraan doen en waarop kan je je focussen om meer rust en focus te vinden?

De opgedane kennis neem je mee voor de rest van je leven.

Reacties van anderen:

‘Heel boeiend! Deze cursus geeft rust, inzicht en helderheid.’ Phili Hoogsteder – Feng Shui-, BaZi- en voedingscoach.

‘Deze cursus geeft me meer helderheid en inzicht in mijn eigen leven, mijn relatie met mijn partner en met mijn collega’s en in mijn carrière.’

‘Nu snap ik waarom ik met mijn partner niet over het ondernemerschap kan praten en niet echt een gentleman is :-). Nu hoef ik dat ook niet meer te verwachten van hem en aanvaard hem beter zoals hij is.

‘Deze verdieping van de geboortekaart geeft inzicht, rust en aanvaarding. Nu weet ik ook welke mogelijkheden ik niet (genoeg) benut. Dit geeft inzicht in mijn capaciteiten.’ Caroline Geirnaert, coach.

‘Deze cursus brengt je meer inzicht in wie je bent en hoe je dit kunt aanpakken en verbeteren. Het voordeel is om te weten wat mijn sterktes, valkuilen en triggers zijn.’

‘Dit geeft me meer inzicht in mezelf, meer zelfkennis en meer begrip voor in mijn omgeving.’ Karin De Veth.

‘An haar kennis en duidelijkheid is top. Je krijgt duidelijke uitleg in deze cursus. Er wordt niet rond de pot gedraaid, er wordt niet geheimzinnig of mystiek gedaan.’ Lynne VD, holistisch coach.

‘Deze cursus brengt een beter inzicht voor HRM.

 

Wat houdt deze online workshop precies in?

Dit krijg je in deze online workshop:

 • Je krijgt acht uren videomateriaal (dit zijn de opnames van de tweedaagse live workshop) opgesplitst in 7 aparte lessen. Je kan de lessen op je eigen tempo bekijken en herbekijken.
 • Syllabus van 20 pagina’s die je zelf kan downloaden en afprinten.
 • Je kan de lessen bekijken vanop elke vanop elke computer, laptop, smartphone of tablet.
 • Zes maanden onbeperkte online toegang tot deze cursus.
Dag An, je BaZi online training is echt amazing! Zo leuk om dit thuis vanuit de zetel te kunnen doen… op mijn eigen tempo enzo, echt de max. En je online-platform is echt één van de beste die ik al gezien heb, erg intuïtief en gemakkelijk in gebruik, simpel & werkt gewoon zoals het hoort. 
Als lesgeefster vind ik je ook écht goed, je bent erg duidelijk, de vragen op de videos zijn ook echt een meerwaarde, hoe je de dingen uitlegt – je merkt gewoon dat je enorm veel ervaring & kennis hebt & je kan dat ook echt overbrengen op de mensen. Enorm enorm fijn dus om je bezig te zien, ik heb al ZO veel bijgeleerd. 
OMG dat ik ooit ergens anders Bazi opleidingen heb gedaan, stelt echt niets voor vergeleken met jouw BaZi opleiding, eindelijk zie ik al mijn vragen beantwoord! (ipv meer vragen te hebben NA de opleiding) :). Lynne V. – Ruddervoorde.

 

‘Het is een kennis die het leven verrijkt, naar jezelf en anderen toe. Ik had dit wel willen kennen toen ik jong was…’.

 

Door wie?an-sterken-feng-shui-and-more

Deze online cursus wordt gegeven door An Sterken – Feng Shui en BaZi Experte. Deze cursus is de video-opname van de tweedaagse workshop Life-coaching – Karakteranalyse die ze live gaf. 

An haalde haar kennis van BaZi hoofdzakelijk in Maleisië. Vanuit haar meer dan 10 jaar ervaring van het lezen van ondertussen meer dan 3000 BaZi-kaarten van haar klanten, leert ze je in een mum van tijd hoe je op een eenvoudige manier een geboortekaart van iemand kan lezen zonder al te veel theorie te moeten doorworstelen. Ze vertaalt deze complexe materie in begrijpbare en meteen bruikbare taal.

 

Wanneer?

Alle lessen van de online workshop Life-Coaching – karakteranalyse zijn meteen toegankelijk na aankoop van deze cursus.
Na aankoop krijg je een link naar de online academie waar je alle lessen en de syllabus kunt terug vinden. Je kan meteen beginnen.

Wens je gebruik te maken van de KMO-Portefeuille? Dan krijg je toegang van zodra je betaling is gebeurd bij de KMO-portefeuille.

 

 • Het is aan te raden om eerst Bazi Module 1 (deel 1 en 2) te volgen vooraleer aan Module 2 te beginnen.
 • Heb je reeds kennis van de 10 daymaster en de Vijf Elementen, combinaties, clashes, punishments en harms? Dan kan je Module 2 volgen.

Jouw investering?

Jouw investering in deze online workshop bedraagt 497 euro (excl. 21% btw) voor Module 2.

In deze cursus zit inbegrepen:

 • Acht uren videomateriaal dat je op je eigen tempo kan bekijken en herbekijken.
 • Syllabus van 20 pagina’s die je zelf kan downloaden en afprinten.
 • Zes maanden onbeperkte online toegang tot de volledige Module 2 van deze online workshop.

Voor de aankoop van deze workshop gelden de Algemene Voorwaarden.

Ja, ik wil meteen van start gaan met deze online cursus!
Ja, ik wil van start gaan met deze online cursus en maak als ondernemer hierbij gebruik van de KMO-portefeuille!

Maak je gebruik van de KMO-portefeuille?
Dan krijg je toegang tot deze online workshop van zodra je aanvraag én betaling is gebeurd bij de KMO-portefeuille.