BaZi Business Analyse voor ondernemers

 • Waarop kan ik mij focussen om meer voldoening en succes te hebben als ondernemer?
 • Ik heb zoveel ideeën, maar weet niet welke eerst uit te werken en op de markt te brengen.
 • Ik heb zoveel talenten, waardoor ik vanalles (kan) doe(n), maar welk talent kan ik het beste verder ontplooien om meer gefocust te werken en meer voldoening te halen uit mijn job? Wat zijn mijn natuurlijke talenten?
 • Ik heb plannen op zakelijk vlak maar weet niet of dit wel de juiste stap en timing is voor mij?
 • Welke functie past beter bij mij: coach, consultant, trainer,…
 • Ga ik de juiste richting uit met mijn bedrijf?
 • Ik heb een leuke job als ondernemer maar vraag me af of dit nu wel het juiste is voor mij?

 

Zijn dit vragen waarmee je rondloopt? 

Dan kan een BaZi Business Analyse hier meer richting in geven.

Een BaZi Business Analyse is ideaal voor elke ondernemer, trainer, coach of therapeut die graag bewust en gefocust wil groeien als ondernemer.

Integreer BAZi-profielanalyse in jouw businessmodel om meer focus te hebben, meer succesvol te zijn, betere resultaten te halen en meer voldoening te halen uit wat je écht graag doet.

 

Door wie?

Door An Sterken, Feng Shui & BaZi-expert.

Full BaZi Business Analyse

Een Full BaZi Business profielanalyse toont wie je bent, waar jouw natuurtalenten liggen, waarop kan je je focussen en wat de mogelijke valkuilen zijn op businessvlak.

Hoe beter je weet wie je bent en waar jouw kwaliteiten liggen, hoe meer je je hierop kan focussen. Hierdoor wordt je meer succesvol en haal je meer voldoening uit je werk.

We stemmen de analyse af op jouw bedrijf en activiteiten (je krijgt op voorhand een vragenlijst ter voorbereiding).

Jaarlijkse BaZi Business Analyse

Ben je benieuwd wat het komende jaar voor jou in petto heeft? Waar jouw opportuniteiten en kansen liggen het komende jaar? Hoe kan je anticiperen op mogelijke uitdagingen het komende jaar? Hoe bereid je je het beste voor voor het komende jaar? Heb je plannen en wil je graag aftoetsen of wat je van plan bent de beste stap is voor het komende jaar? Wil je weten welke maanden goed zijn om te zaaien en te oogsten? Waarop kan je je het beste focussen om het maximum uit het komende jaar te halen?

Dan is een Jaarlijkse Bazi Analyse ideaal.

Full BaZi Business Analyse

Is inclusief:

 • BaZi Business profielanalyse
 • Analyse van de invloed van de jaarlijkse energie op jou en op jouw bedrijf.
 • Een rapport met jouw kernkwaliteiten, talenten, focuspunten, plan van aanpak en mogelijke valkuilen die jouw groei kunnen afremmen.
 • Digitale opname van de analyse
 • Duurt anderhalf uur.

Jaarlijkse BaZi Business Analyse

Inclusief:

 • Analyse van de invloed van de jaarlijkse energie op jou en op jouw bedrijf.
 • Digitale opname van de analyse
 • Duurt 30 à 45 minuten.

Jouw investering voor een Full BaZi Business Analyse?

600 euro (excl. btw)
KMO-P_logo_klein(Komt in aanmerking voor de KMO-Portefeuille. Klik hier om na te gaan of jouw onderneming hiervoor in aanmerking komt. Erkenningsnummer An Sterken: DV.A220518)

Wat hebben we nodig voor een BaZi Business Analyse?

Jouw geboortejaar, -maand, -dag en -uur (Ken je jouw geboorteuur niet? Dan kan je deze makkelijk opvragen op de Burgerlijke Stand van jouw gemeente).

Wens je ook een persoonlijke Full BaZi Business Analyse?

Klik dan op onderstaande bestelknop. Na registratie krijg je toegang tot mijn agenda en kan je meteen jouw afspraak inplannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt (reken op enkele weken wachttijd).

Jouw investering voor een jaarlijkse BaZi Business Analyse?

260 euro (excl. btw).

Tijdelijke promotie: 180 euro (excl. btw)
(Komt niet in aanmerking voor de KMO-Portefeuille)

Wat hebben we nodig voor een BaZi Business Analyse?

Jouw geboortejaar, -maand, -dag en -uur (Ken je jouw geboorteuur niet? Dan kan je deze makkelijk opvragen op de Burgerlijke Stand van jouw gemeente).

Wens je ook een jaarlijkse BaZi Business Analyse?

Klik dan op onderstaande bestelknop. Na betaling krijg je toegang tot mijn agenda en kan je meteen jouw afspraak inplannen op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt (reken op enkele weken wachttijd).

Ja, ik wil graag een Full BaZi Business Analyse en maak hierbij gebruik van de KMO-portefeuille.
Ja, ik wil graag een Full BaZi Business Analyse en maak GEEN gebruik van de KMO-portefeuille.
Ja, ik wil graag een jaarlijkse BaZi Business Analyse.

 

Veel gestelde vragen

 • Vragen over of je de juiste keuze hebt gemaakt om ondernemer te worden, vragen over overleden personen, over verloren voorwerpen, of je relatie zal blijven duren, of je partner trouw is, of je moet verhuizen, of je moet veranderen van job, of je je ontslag zal krijgen, of je nu beter bakker of banketbakker wordt, wanneer je dood gaat, enz… kan ik niet beantwoorden.

 

 • Ik heb de cursus BaZi-Karakteranalyse gevolgd en heb hierbij nog enkele vragen. Kan ik deze stellen tijdens de BaZi Business Analyse?Tijdens de analyse wordt geen technische uitleg gegeven. Maw. uitleg over ‘clashes’, ‘Death & Emptiness’, de Vijf Elementen, etc. wordt niet gegeven. We focussen ons op de analyse, niet op de technische aspecten.

Disclaimer

Een BaZi Business Analyse is geen toekomstvoorspelling. An Sterken is geen medium, kaartlegster of helderziende. Concreet betekent dit dat ze niet jouw gedachten kan lezen, informatie channelt, spreekt met geesten, engelen, gidsen, etc.

Tijdens een Bazi-analyse bekijken we waar jouw opportuniteiten liggen en waarop je je kan focussen.

We kunnen niet veranderen wie je bent. Ook je lot kan je niet veranderen. Wat je al dan niet doet met de info van de BaZi-analyse is volledig jouw eigen keuze. Een BaZi-analyse toont jou het potentieel en mogelijkheden om meer voldoening uit je leven te halen. Het garandeert je niet een positief resultaat naar de toekomst toe als je zelf geen actie en initiatief neemt. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor de interpretatie van het aan jou gegeven advies en om zelf de nodige inspanningen te leveren indien je jouw potentieel en doelen wenst te bereiken.

Een Bazi-analyse is in geen enkel geval een vervanging voor professioneel financieel, medisch of legaal advies. In het geval je medische, financiële of legale issues hebt, raadpleeg een dokter, financieel adviseur of een advocaat om jou verder te helpen.

An Sterken is niet verantwoordelijk en geeft geen garanties van welke aard dan ook met betrekking tot de inhoud van de gegeven informatie en aanvaardt geen aansprakelijkheid van welke aard dan ook voor verlies of schade veroorzaakt of waarvan wordt beweerd dat deze direct of indirect worden veroorzaakt door het gebruik van de informatie van een BaZi-analyse.

 

Privacy
Privacy is belangrijk voor ons. Jouw privacy is bij ons gewaarborgd. Alle informatie wordt met discretie behandeld.